Bilservice i Tomelilla

Hej åter igen och välkomna tillbaka hit till min blogg! Som ni vet så skriver jag ju för det mesta om saker och ting som sker i min vardag och i mitt liv. För inte allt för länge sedan så skrev jag ju lite kort om att jag var i behov av att hitta en riktigt bra däckverkstad som även kunde ge mig kvalitativ och pålitlig bilservice här i Tomelilla där jag bor. Efter det så var det många av er läsare som befinner er i bland annat Sjöbo eller Ystad med omnejd som hörde av er till mig och ville veta om jag till slut faktiskt hade lyckats hitta någon sådan och det hade jag verkligen!

Så därför så är det precis det som jag hade funderat lite på om jag skulle ta och dela med mig av här idag för jag vill ju givetvis kunna vara till så stor hjälp som möjligt när det kommer till mina egna fantastiska läsare! Den däckverkstad som jag personligen då hittade och idag är supernöjd med heter inget annat än Lasses Däck och Service Lövestad och roligt nog så blev jag faktiskt själv tipsad om att vända mig till just dem genom en granne till mig. Det är jag verkligen oerhört tacksam över idag då jag har kunnat få precis all den hjälp och service som jag skulle kunna tänkas behöva när det kommer till min bil och mina däck. Hur som helst så ska jag inte tjata på om detta nu allt för länge, men jag tycker absolut att Lasses Däck och Service Lövestad är värda att kika lite närmare på ifall det nu är så att ni är intresserade av att läsa på lite mer om vilka dem är och lite mer exakt vad de kan erbjuda just er och era behov!