Perfekt för en mysig fikastund

God eftermiddag, god eftermiddag! Hjärtligt välkommen ska du vara hit en regnig dag som denna, när jag ändå inte har något bättre för mig tänkte jag skriva ett inlägg. Tanken är att jag ska berätta för er om ett konditori i Sunne vid namn Citykonditoriet i Sunne AB.

Jag har alltid varit en person som älskar fika, det är något av det bästa jag vet. Trots att jag älskar fika så mycket har jag fortfarande inte lärt mig att baka, varje gång jag bakar resulterar det i äckliga eller brända bakverk. Min mamma har alltid varit den personen som har bakat till mig, men hon har på senare dagar blivit dement så hon kommer inte längre ihåg hur man går tillväga. Sedan mamma blev sjuk har jag köpt en hel del fika i affären men jag har insett att det inte alls är lika gott som de bakelserna och kakorna som kommer direkt från ugnen, eller som man vet att någon har bakat med kärlek. För ett tag sedan ändrades dock detta, jag hittade nämligen detta konditori i Sunne. Deras fika var nästan lika bra som mammas, och betydligt mycket bättre än det man kan köpa i affären. Sedan dess har jag besökt dem nästan varje vecka för att köpa på mig lite fika som jag kan avnjuta till mitt kaffe. Man kan känna i smaken att det är bakat med kärlek, det gör bara att fikat blir ännu lite bättre. Nu när jag har hittat detta konditori i Sunne kan jag inte tänka mig att gå tillbaka till att köpa allt fika i affären, fikat från affären slår inte konditoriet på långa vägar.